سبد خرید شما خالی است
فیزیولوژی دانشی است که به بررسی نحوه کارکرد اندامهای مختلف بدن مثلاً عملکرد قلب، کلیه و اندامهای دیگردر بدن و درک دقیق عملکرد این اندامها می پردازد. فیزیولوژی یکی از علوم پایه در پزشکی است که ارتباط تنگاتنگی با آناتومی دارد. هدف این رشته تربیت متخصصانی است که ضمن شناخت روشها و فنون تدریس و پژوهش در رشته فیزیولوژی پزشکی، با توانایی درک ویژگیهای بدن انسان از نظر میکروسکوپی، مایکروسکوپی، تکاملی و در سطح سلولی در امر آموزش و پژوهش فعالیت داشته باشند.
در مطالعات فیزیولوژیست ها سیستم های مختلف بدن مانند سیستم های زیر مورد تحقیق و پژوهش قرار می گیرند:
رشته فیزیولوژی به سه دسته فیزیولوژی جانوری که از زیرشاخه های زیست شناسی جانوری(کد 1214)، فیزیولوژی گیاهی که از زیرشاخه های زیست شناسی گیاهی(کد 1213) بوده و فیزیولوژی پزشکی تقسیم بندی می شود که فیزیولوژی جانوری و گیاهی از طریق کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم و فیزیولوژی پزشکی را وزارت بهداشت پذیرش داشته و مدرک می دهد. البته دو گرایش دیگر در کارشناسی ارشد وزارت علوم تحت عنوان فیزیولوژی دام و طیور با کد رشته 1309 و فیزیولوی ورزشی با کد رشته 1106 نیز وجود دارد.
فارغالتحصیلان فیزیولوی ورزشی میتوانند درحوزههای مختلفی از جمله:
بازار کار رشته فیزیولوژی پزشکی
1-حیطه آموزش: تدریس دروس فیزیولوژی در دانشگاه ها و موسسات آموزشی
2-حیطه پژوهش: طراحی و اجرای پروژههای پژوهشی، بررسی اثرات و عوارض داروهای ناشناخته، انجام مطالعات clinical trial محصولات تولیدی صنایع دارویی
دروس امتحانی و ضرایب آنها بهمراه ظرفیت پذیرش و مدارک مورد پذیرش برای کارشناسی ارشد فیزیولوژی پزشکی شامل(کلیک کنید) می باشد.
فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد فیزیولوژی می توانند برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وارد رشته های زیر شوند:
دکتری بیولوژی تولیدمثل، پزشکی مولکولی، علوم اعصاب، علوم سلولی کاربردی، فیزیولوژی پزشکی، فیزیولوژی ورزشی، مطالعات اعتیاد، مهندسی بافت، نانوفناوری پزشکی، انفورماتیک پزشکی، سلامت و رفاه اجتماعی، اپیدمیولوژی، مددکاری اجتماعی و گفتار درمانی